Notícies

CONCERT DE SARSUELA

El proper 27 de maig a les 22 hores al Teatre Municipal d'Algemesí tindrà lloc el Concert de Sarsuela a càrrec dels alumnes de Banda del nostre Centre sota la direcció del professor Jorge Martínez. Els alumnes de Banda que, fins a aquest curs havíen centrat el seu repertori en el jazz dintre de la coneguda agrupació Cabanilles Jazz Band, han ampliat el seu repertori i han treballat durant aquest últim trimestre la sarsuela, gènere musical espanyol per excel·lència. 

Aquest nou projecte ha sigut i és molt enriqueridor per als alumnes de les Ensenyances Professionals degut a diverses raons. Per una part, l'ampliació del repertori esmentat anteriorment. Per altra banda, la col·laboració de músics de renom que participaran en el concert i de segur que influiran molt positivament en la qualitat de l'aprenentatge musical dels alumnes. Podem destacar:

- El treball i la constància que durant setmanes han mantés en les classes baix la direcció del seu professor Jorge Martínez.

- Els consells i l'experiència de Aurelio Chorro (compositor i director) que participarà de manera activa en el concert dirigint diverses obres.

- Les alumnes de l'especialitat de Cant i la seua professora Olatz Moreno que impressionaran a tots amb les seues veus.

- La col·laboració de les alumnes de Dansa Espanyola i la seua professora Marian Escrivà que aportaran al concert un toc folklòric.

- La participació d'altres cantants com ara els tenors José Pascual Gassó i Javier Palacios, aquest últim reconegut a nivell internacional.

Les entrades estaran a la venda els díes 18, 19 i 25 de maig de 17.30 a 19 hores al hall del primer pis de la Casa de la Música. 

PROGRAMA:

PRIMERA PART

"Suspiros de España" (Pasodoble)

"Canción del olvido" Romanza de Leonello

"La gran vía" Tango de Menegilda

"Tambor de granaderos" (Preludio)

"Agua, azucarillos y aguardiente" (Preludio)

Director: Jorge Martínez Herrador

SEGONA PART:

"La boda de Luís Alonso" (Intermedio)

"El barberillo de Lavapiés" (Canción de Paloma)

"La tabernera del puerto" (Romanza de Leandro)

"El gato montés" (Dúo de Rafaelillo i Soleà)

Director convidat: Aurelio Chorro Vila

Olatz Moreno, Rosabel Ferragud, Maria Girbés: sopranos

Josep Pascual, Javier Palacios: tenors

Marian Escrivà, Maria Adam, Maria Maravilla, Clara Alberola: ballarines

Compartir