Notícies

II FESTIVAL DE GUITARRA CIUTAT D´ALGEMESÍ

El proper 3 i 4 de març tindrà lloc el II Festival de Guitarra Ciutat d'Algemesí. Aquest any ens visitarà Toni Cotolí (http://www.tonicotoli.es), guitarriste valencià que recorre amb il·lusió el món amb la seua música. Tindrem l´oportunitat de gaudir del seu últim disc “Rock Road” on ens mostrarà els seus arrels rockers a través del so de la guitarra clàssica. Els alumnes de guitarra podran assistir a les seues classes magistrals.

Aixi també podrem gaudir d´un taller del métode Feldenkrais (https://www.feldenkrais-valencia. com) per a millorar el moviment, molt recomanable per a tots/es els/les alumnes que tingau gust de participar, tant de dansa com de música, i millorar la qualitat dels vostres moviments.

Agraïm a l´Ajuntament d'Algemesí la seua col·laboració que ens permet dur aquest projecte endavant.

ORGANITZACIÓ DEL FESTIVAL

  • MÀSTER CLASS: Dissabte 3 de març de matí.

Preu: Alumnes Actius:

30 minuts ………………… 15 €

1 hora ………………………. 30 €

Alumnes Oients: ………. 10 €

Entreu al següent enllaç per a inscriure-vos online a la classe magistral: INSCRIPCIÓ MÀSTER CLASS

  • CONCERT TONI COTOLÍ: Dissabte 3 de març, a les 18:30 de la vesprada al Teatre Municipal, entrada gratuïta per als alumnes inscrits a les seues classes.
  • TALLER MÈTODE FELDENKRAIS per a alumnes de DANSA, dissabte de 15:00 a 18:00 (amb pauses cada hora) .................. 10 €
  • TALLER MÈTODE FELDENKRAIS per a alumnes de MÚSICA, diumenge de 10:30 a 13:30 (amb pauses cada hora) .............. 10 €

Entreu al següent enllaç per a inscriure-vos online a Taller del MÈTODE FELDENKRAIS: INSCRIPCIÓ TALLER FELDENKRAIS

 

Compartir