Notícies

Encentem nou curs amb nou disseny web

Encetem el curs 2015-2016 amb novetats importants. Estrenem nova web, amb un disseny molt diferent de l'anterior i optimitzada amb sistema responsive perquè es puga visionar amb qualitat tant amb un ordinador com en qualsevol dispositiu mòbil (smartphone, tablet…). De nou hem confiat el treball a Bernat Gutiérrez, a través del seu estudi Nat (anteriorment Enunespai).

La nova web té un funcionament molt senzill amb qualsevol dispositiu. En ella trobareu tota la informació sobre els estudis que realitzem, tant de Música com de Dansa, horaris de les classes i documentació per a descarregar com per exemple els requisits i repertori per a les proves d’accés.

A la web també trobareu una secció de notícies a través de la qual anirem informant-vos de totes les nostres activitats, agenda, etc. També, igual com en la web anterior, l’Ampa disposarà del seu propi espai d’informació. Com a novetat, hem inaugurat un espai per als projectes que van sorgint en paral·lel a la nostra activitat docent, com és el cas de la Cabanilles Jazz Band.

Per descomptat, totes les dades de contacte i horaris d’atenció al públic els teniu referenciats a l’apartat Contacte de la web. També us recomanem visitar l’apartat Galeria, on anirem pujant imatges del funcionament del Centre així com les orles de graduació que realitzem cada any en finalitzar el curs.

Esperem que el nou format us agrade i sobretot us siga útil.

Compartir